• +359 895 536 605
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За нас

Кои сме ние ли?

Ние сме фирма с традиции, която ви предлага квалифицирани кадри, съвременни машини и разнообразни услуги в сферата на строителните дейности. Седалището ни е локализирано в рамките на град Силистра. Ефективността ни в областите на извършване на земни изкопни работи от разнообразен тип е висока. Предлагаме ви своевременно и сигурно разрушаване на конструкции и конструктивни елементи от стоманобетон. Ако искате доброволно да съборите вашата сграда по различни методи, като взривяване и деконструкция – ние сме подходящият екип за вас!

Кое е най-важното за ефективността на нашата работа?

Това е удовлетворението на клиентите ни, когато услугата им е свършена безупречно. За да стане това обаче, са нужни професионални подходи, модерна и съвременна техника в автопарка на дружеството и най-вече висококвалифицирани работници. Ние осигуряваме всичко това за вас, за да постигнете стремежите си, а ние да изпълним поставените ни цели. При работа в този бранш много важни са бързината на самата услуга и перфектната работа, която ще оставиш след себе си. Може да бъдете сигурни, че ние постоянно работим в насока развитие и на двата компонента. Ако се възползвате от услугите ни по разрушаване на сгради, изкопни дейности и взривни такива – може да бъдете сигурни за транспорта по извозването на строителните отпадъци. Фирмата се занимава и с почистването на високо ниво, на строителни площадки, извозването на тежкотоварна строителна техника до строителните обекти с влекач и ремарке. Партньорствата ни с много и солидни юридически лица, с различни инвеститори и общински структури – са показателни за качеството на нашата дейност. Постоянно се стремим кадрите ни да са минали инструктаж и подготовка в областта по управлението на тежкотоварни машини, както и в областта на високата безопасност в обектите от строително естество. Освен, че можете да се възползвате от разнообразните ни услуги по събаряне, взривяване, унищожаване на сгради, извозване на товари и изкопни работи – при нас можете да наемате нужната ви за целта механизация от висок клас машини.
Събаряне на сгради

Събаряне на сгради

Предлагаме събарянето на всякакъв тип строителни конструкции и сгради.
Разрушаване на сгради

Разрушаване на сгради

Разрушаване на бетонни или тухлени сгради и комплекси от сгради, както и елиминирането на метални конструктивни елементи и конструкции.
Взривяване на сгради

Взривяване на сгради

Фирмата използва безопасни и качествени взривни вещества, както и добре обучен и квалифициран персонал за целта.
Изкопни работи

Изкопни работи

Извършването на качествени и професионално обезпечени изкопни работи е като наш патент.
Извозване на товари

Извозване на товари

Почистването на строителни обекти и площадки.

Доверете се на професионалното качество и изберете ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ!

При работа в този бранш много важни са бързината на самата услуга и перфектната работа, която ще оставиш след себе си. Може да бъдете сигурни, че ние постоянно работим в насока развитие и на двата компонента
0
ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ
0
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0
ТЕЖКА ТЕХНИКА
0
ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Ние сме фирма с традиции, която ви предлага квалифицирани кадри, съвременни машини и разнообразни услуги в сферата на строителните дейности.

© 2024 Всички права запазени. Хидрострой България. Дизайн Madhouse Studio